Stress og heste- sjældent en god coktail

Har du mødt stres og dens forpinte ansigt? Og forstyrrer det dig i dit samvær med heste?
Stress er en følelse som rigtig mange mennesker har oplevet. Men fylder den for meget hos dig? Er du stresset over hverdagen, dit liv, eller stresset over alle de ting du burde/skulle/ønsker sammen med hesten, men som du ikke får klaret?
Selvom du har haft stress rigtigt inde på livet og kæmpet dig fri, kan du stadig opleve at stressen kommer tilbage i så momenter. elliokatha
Måske stresser du forud ved at lade bekymringer om fremtiden fylde?
Det kan være bekymringer for om hesten har det godt nok, om der vil ske ulykker eller uheld i dag.. Om du gør det rigtige når du er sammen med hesten eller andre bekymringer som vedrører fremtiden.


Hvad kan du selv gøre?

1. Gå på opdagelse i dig selv så du OPDAGER hvornår du begynder at bruge for meget energi på tanker der vedrører fremtiden.

 

2. Gå på opdagelse i selve følelsen. Spørg dig selv hvad følelsen skal til for? Kan du bruge følelsen til noget? Hvornår har den gjort gavn og er den rationel nu? Har du selv indflydelse på det du bekymrer dig for, eller stresser over?

 

3. Få hjælp til praktiske ting du kan gøre i stedet, når du bliver for fyldt af bekymringer.
F. eks ved at fokusere på et mål du VED du kan klare. På MindCare weekend kursus arbejder vi rigtig meget i at finde frem til lige netop de ting du selv kan gøre og de tanker du selv kan bruge til noget godt.

 

4. Har du brug for at lave en huskeliste? Hvis du bruger huske lister af den ene eller anden art, så husk ALTID at der skal være en deadline på dine opgaver. To do lister eller huskelister virker bedst med deadlines, som skal overholdes.

 

5. HUSK: Den du fodrer, vokser. Det betyder at de følelser eller tanker du dyrker, let kommer til at fylde endnu mere. Dette er dog IKKE det samme som at du bare skal ”lade være med at tænke på og så forsvinder det”. Anerkend dine følelser, men beslut selv hvad du vil tænke mest på

 

Vil du vide mere om MindCare weekend ? Så tryk her, eller send os en mail
Stress og heste- sjældent en god coktail

Leave a comment